Waarom kiezen voor Centurion, Menara en Hyperion om je digitale marketing en e-commerce te laten boomen?

We horen je de vraag al terugkaatsen: waarom kiezen jullie voor namen als Centurion, Menara of Hyperion voor jullie growth packages? Wat hebben die namen in godsnaam met business te maken? Wel: alles!

De drie hoogste bomen ter wereld!

Centurion, Menara en Hyperion zijn de drie hoogste bomen ter wereld. Groeien, dat kunnen ze als de beste. Dat willen we met je bedrijf ook: groeien tot je bedrijf de allerhoogste toppen scheert. En ademruimte geven aan je bedrijf, zoals deze kanjers dat vanuit hun respectieve (regen)wouden ook doen voor onze planeet. Met als clou: door je marketing- en e-commercebudget bij ClickForest te besteden, geeft je bedrijf ook mee ademruimte aan de wereld. We schenken immers een vast percentage van onze omzet aan organisaties die zich ontfermen over de (her)aanplanting van bossen en wouden. Zo vegen we meteen de ideefiks weg dat zakelijke groei en ecologie elkaar in de weg zouden staan. Integendeel: waarom kunnen we niet allemaal samen groeien en elkaar ademruimte geven? 

Als je ons nog altijd volgt in ons verhaal, dan heb je vermoedelijk een zakelijke én ecologische mindset. Dan nemen we aan dat je weleens wilt kennismaken met die Centurion, Menara en Hyperion. In het regenwoud, maar ook als pakketten voor je digitale marketing of e-commerce.

Centurion: Arve Valley, Tasmanië (Australië), 100,58 meter

Centurion Arve Valley Tasmanië Australië 100meter.jpg

Deze kanjer prijkt in Tasmanië, een klein eiland voor de kust van Australië. Het is een eucalyptusboom die in februari 2019 (zomer aldaar) overigens nipt werd gered van de bijna allesverwoestende bosbranden in de Stille Zuidzee-regio.

Het maandelijkse Centurion pakket voor digitale marketing zorgt ervoor dat je marketingcommunicatie elke maand stevig geworteld staat met 1 tot 3 Facebookadvertenties, 1 Google Smart-campagne en 3 advertenties waarvoor we de copywriting en design verzorgen. ClickForest zet een dashboard met rapportering neer, zodat je je groei kunt volgen.

Het Centurion pakket voor e-commerce is er voor bedrijven die hun eerste webshop of een kleine deelwebshop vlug een eerste groeischeut willen geven. ClickForest zet een basis-Shopifywebshop neer met premium theme, met integratie van maximum 3 apps en 5 tot 10 producten in het aanbod. 

Een aanrader voor zelfstandigen en KMO’s.

Menara: Danum Valley Conservation Area, Maleisië, 100,88 meter

Menara Danum Valley Conservation Area Maleisië 108meter.jpg

Wetenschappers van de universiteiten van Nottingham en Oxford stootten op deze boom in het weelderige regenwoud van Sabah, Maleisië. De boom is een meranti, je misschien wel bekend als zeer stevige houtsoort. 

Het maandelijkse Menara pakket voor digitale marketing bestendigt je groei met uitgekiende advertentiesets, die we voor je copywriten en ontwerpen. We koppelen je marketinginspanningen met Google Merchant en Facebook Catalog en zetten een remarketingcampagne op via Google Smart Shopping en Google Display-remarketingcampagne. Zo zorgen we ervoor dat je zichtbaarheid sterker vertakt wordt in het digitale consumentenlandschap. 

Het Menara pakket voor e-commerce is ontwikkeld voor bedrijven die hun e-commerce niet alleen stevig geworteld willen zien met een Shopifywebshop met premium theme en tot 25 producten, maar ook even stevig vertakt. ClickForest koppelt je Shopifycatalogus met Google Merchant en de Facebookcatalogus. Bij groei hoort educatie: we geven je ook twee uur Shopify-opleiding.

Een aanrader voor groeiende KMO’s.

Hyperion: Redwood National Park, Californië, Verenigde Staten, 115,85 meter

Hyperion Redwood National Park Californië Verenigde Staten.jpg

Wat een reus! Het is een 600 jaar oude sequoia, toepasselijk ook mammoetboom genoemd, die pas in 2006 werd ontdekt door twee boommeters. De exacte locatie in het park wordt zelfs geheim gehouden, zodat er geen schadelijke volkstoeloop zou ontstaan.

Het maandelijkse Hyperion pakket voor digitale marketing is dan ook de topper in ons aanbod. ClickForest werkt een zeer uitgebreide advertentieset uit waarbij de mogelijkheden van Facebook en Google maximaal benut worden (Google Merchant, Facebook Catalog, Google Smart, Shopping en Display-remarketingcampagnes). We schrijven, ontwerpen en haken alles volgens de regels van de kunst aan elkaar en reikan samen naar de digitalemarketinghemel. 

Het Hyperion pakket voor e-commerce stuwt je webshop naar ongekende hoogtes. We gaan aan de slag met meer dan 25 producten die we in al hun luister etaleren in een premium Shopifywebshop met premium theme. Deskundige koppeling van de Shopifycatalogus met Google Merchant en Facebookcatalogus: check! Integratie van maximaal 10 apps: check! Setup van online marketing via Facebook en Google: check! 

Een aanrader voor ambitieuze ondernemingen.

 

Interesse in digitale marketing of e-commerce met een hoog Centurion-, Menara- of Hyperiongehalte? Neem contact op met ClickForest via info@clickforest.com, +32 473 84 66 27 of stel je vraag via het formulier.

Vorige
Vorige

E-commerce in België: stand van zaken in 2021